RANA KOMMUNE DELER ERFARINGER

Lær mer om Rana Kommunes erfaringer med bruk av Norse Psykisk Helse og Rus

Se opptaket når det passer for deg. Fyll inn skjema og få opptaket tilsendt

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Programleder

Joachim Vie – Daglig leder, Norse Feedback

Joachim har jobbet i Norse Feedback helt fra den spede begynnelsen i 2018. Den gang bestod teamet av 2 personer, i dag teller teamet 17 personer.

FRA EN BEHANDLERS PERSPEKTIV

Foredragsholder

Børge Hundnes – Rana Kommune

Børge har jobbet med psykisk helse og rus siden 2008. På opptaket deler han litt om hvordan han jobber i dag og hva er det som motiverer han i sitt yrke.

Det er over 50 kommuner som bruker Norse Psykisk Helse og Rus i dag, i tillegg til spesialisthelsetjeneste, studenthelsetjeneste og private klinikker.

I dette webinaret har vi invitert med en av våre kommuner som vil dele sine erfaringer med bruk av verktøyet. Sammen med vår daglig leder, Joachim Vie, går Børge Hundnes i Rana Kommune i dybden på hvordan bruk av kartleggings- og tilbakemeldingsverktøy vil være til fordel for både for behandler og bruker. Børge har jobbet med psykisk helse og rus siden 2008, med en bred erfaring innenfor flere felt. Han er dypt engasjert i å hjelpe andre mennesker, og mener at det å invitere brukerne til å ta del i sin egen behandling og oppfølging er viktig for videre tilfriskning.

Noen punkter de går igjennom

  • Hvordan invitere brukere til å ta del i sin egen behandling?
  • Effektivisering
  • Fordeler/ulemper med bruk av et digitalt verktøy
  • Norse vs andre kartleggingsverktøy

Norse Psykisk Helse og Rus er utviklet i forskningsmiljøet NORSE i Helse Førde, i tett samarbeid med behandler og bruker. Sammen har vi definert hvilke prosesser som hindrer eller fremmer behandling og oppfølging. Norse brukes i alle behandlingsnivå; fastlege, kommune, spesialist, student- og privathelsetjeneste.

Ønsker du å se opptaket? Fyll ut skjema og motta link til opptaket.