PORSGRUNN KOMMUNE DELER ERFARINGER

Lær om Porsgrunn Kommunes erfaringer med bruk av Norse Psykisk Helse og Rus

Se opptaket når det passer for deg. Fyll inn skjema og få opptaket tilsendt

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Programleder

Joachim Vie

Daglig leder
/Norse Feedback

Agenda

  • Erfaringer
  • Porsgrunnsmodellen
  • Hvorfor Norse?
  • Spørsmål

Torstein Borch Skolseg

Avdelingsleder, Kortvarig psykisk helsehjelp
Psykolog
/Porsgrunn Kommune

Høsten 2021 startet Torstein Borch Skolseg, avdelingsleder og psykolog, og hans team opp en ny avdeling i Porsgrunn Kommune, Kortvarig psykisk helsehjelp. Avdelingen gir et kortvarig behandlingstilbud til personer som sliter med angst, bekymring, depresjon, nedstemthet, søvnproblemer, stress og belastninger. De har brukt Norse aktivt i dette tilbudet og i webinaret vil han fortelle om erfaringer og hvordan Porsgrunnsmodellen ble til. 

Sammen med vår daglig leder, Joachim Vie, går Torstein Borch Skolseg i Porsgrunn Kommune i dybden på hvordan bruk av kartleggings- og tilbakemeldingsverktøy er til fordel for både kontaktperson, helsepersonell og innbygger.

Norse Psykisk Helse og Rus er utviklet i forskningsmiljøet NORSE i Helse Førde, i tett samarbeid med behandler og bruker. Sammen har vi definert hvilke prosesser som hindrer eller fremmer behandling og oppfølging. Norse brukes i alle behandlingsnivå; kommune, spesialist, student- og privathelsetjeneste.

Det er 50 kommuner som bruker Norse Psykisk Helse og Rus i dag, i tillegg til spesialisthelsetjeneste, studenthelsetjeneste og private klinikker.

Ønsker du å se opptaket? Fyll ut skjema og motta link til opptaket.