GRATIS WEBINAR FRA NORSE FEEDBACK – OM PASIENTPERSPEKTIVET

 «Dette er utruleg bra. Å ha eit systematisk tilbakemeldingssystem, ikkje berre etter behandlinga er ferdig, men også i løpet av det«.

-Statsminister Erna Solberg-

25. november kl. 09:00-09:30 inviterer vi til gratis webinar om kartleggingsverktøyet Norse Psykisk Helse og Rus – om pasientperspektivet

Norse Feedback – lar din stemme bli hørt

Brukermedvirkning handler om den reelle påvirkningskraften du som pasient eller bruker har i egen behandling og oppfølging. Men det er ikke lett når du er i en sårbar situasjon og du skal i samtale med en person du ikke har en relasjon til, å fremme din egen stemme.

Gjennom tilbakemeldingsverktøyet Norse er det lettere å selv få forståelse for hvordan man egentlig har det, gjennom refleksjonen man gjør når man fyller ut kartleggingen hjemme i ro og fred. Og det gjør det også lettere å si fra om hva man syns om oppfølgingen, hvilke behov man har, og ikke minst, melde tilbake om det som er vanskelig å si ansikt til ansikt med den man sitter ovenfor.

Norse Psykisk Helse og Rus er utviklet i forskningsmiljøet NORSE i Helse Førde, i tett samarbeid med behandler og bruker. Sammen har vi definert hvilke prosesser som hindrer eller fremmer behandling og oppfølging. Norse brukes i alle behandlingsnivå; fastlege, kommune, spesialist, student- og privathelsetjeneste.

Vil du vite mer om dette? Fyll ut påmeldingsskjema –> 

Foredragsholder

Bodil Øyra – Rådgiver, Norse Feedback

Fyll ut skjema under og meld deg på 25.november